Fire sæt af makro- og mikrotest EML4-ALK, CYP2C19, K-ras og BRAF er blevet godkendt af TFDA i Thailand, og styrken af ​​medicinsk videnskab og teknologi har nået et nyt højdepunkt!

For nylig har Jiangsu Macro & Micro-Test Med-Tech Co.,Ltd."Human EML4-ALK Fusion Genmutation Detection Kit (Fluorescens PCR) ,Human CYP2C19 genpolymorfismedetektionskit (fluorescens-PCR),Human KRAS 8 Mutations Detection Kit (Fluorescens PCR)ogHuman BRAF Gene V600E Mutation Detection Kit (Fluorescence PCR)" blev godkendt af TFDA i Thailand! 

Dette store gennembrud markerer, at produkterne fra Macro & Micro-Test igen har vundet bred anerkendelse og ros på det internationale marked!

Disse kits bruger fluorescens-PCR, som har karakteristika af høj sensitivitet, høj specificitet og enkel betjening, og kan hurtigt og præcist detektere mutationen af ​​relaterede gener, hvilket giver stærk støtte til klinisk diagnose og behandling.

Den vellykkede godkendelse af disse produkter er ikke kun en bekræftelse af Macro & Micro-Test teknisk styrke og forsknings- og udviklingsevne, men også en vigtig drivkraft for virksomhedens fremtidige udvikling!

Macro & Micro-Test har været forpligtet til forskning og udvikling inden for biomedicin, ved at følge konceptet om "folkeorienteret, videnskabelig og teknologisk innovation" og konstant introducere højkvalitets og højeffektive produkter og tjenester.

Tak til TFDA i Thailand for dets anerkendelse og støtte til Macro & Micro-Test produkter, og også tak til vores kunder og partnere for deres tillid og støtte.Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt, innovere og yde flere bidrag!


Posttid: Dec-01-2023